Vakantieopvang hond, hondenpension

In  2022 ben ik gestart met een kleinschalige vakantieopvang of hondenpension in Werkendam. Werkendam ligt 2,5 km ten zuiden van Gorinchem (of Gorkum) in de buurt van Dordrecht. De opzet van dit hondenpension is anders dan bij een gewoon hondenpension. De honden zijn, mits het mogelijk is vanwege hun gedrag, in principe de hele dag buiten. Ook in de herfstvakantie en meivakantie is het mogelijk om de hond de hele week bij ons te laten verblijven.

Er is plaats voor maximaal 8 honden zodat het mogelijk is om met de gehele groep overdag het bos in te gaan. Tijdens het warme weer kunnen ze relaxen in of bij het kanaal grenzend aan ons bosperceel van 5 hectare. Tijdens een verkoelend buitje zoeken ze de beschutting van hun eigen nachtverblijf op. Het is de ideale vakantie voor je hond. We doen niet moeilijk over wel of niet gecastreerd of gesteriliseerd omdat de groep klein genoeg is om de hele dag in de gaten te houden. Persoonlijke aandacht voor je hond is het uitgangspunt voor deze vakantieopvang voor je hond.

aandacht voor de hond

We starten de dag met een lekkere wandeling over ons terrein. Als het kan lopen we met de hele groep en er liggen genoeg stokken om mee te spelen. De honden krijgen nagenoeg de hele dag aandacht en ze gaan met mij op pad omdat op het terrein altijd wel iets te doen is.

Sociaal en niet sociale honden

Niet sociale honden krijgen hun eigen  buitenverblijf. Er zijn meerdere speelveldjes waar deze honden apart kunnen verblijven. Ook voor deze honden begint de dag met een lekkere wandeling.  Ze worden apart uitgelaten, gescheiden van de andere sociale honden.

Aan het einde van de dag lopen we de laatste ronde en dan gaan alle honden naar hun eigen nachtverblijf naast mijn huis. Ook ’s nachts is er, indien nodig aandacht voor de honden.

Vul het onderstaande formulier in om de beschikbaarheid te controleren.
Voor de huisregels en voorwaarden klik hier

  Luxe

  De honden krijgen overdag persoonlijke aandacht. We starten iedere dag met een ronde door ons eigen bos met de honden. Gewoon meerdere keren uitlaten, zoals ze dat thuis ook gewend zijn. De rest van de dag verblijven ze op ons terrein.

  Natuurlijk verblijf

  De honden eten en leven het liefst overdag samen in een roedel op ons terrein. Ik ben er zo veel mogelijk bij en meerdere malen per dag gaan we wandelen of zwemmen.

  Prachtige locatie

  In dit hondenpension worden de honden nog echt uitgelaten in ons eigen 5Ha bos. Het bos is omheind en veilig voor de honden.

  Jarenlange ervaring

  Omdat ik jarenlange ervaring heb met het begeleiden van honden is uw hond in goede handen bij mij.
  Agressieve honden neem ik in deze periode niet aan om de veiligheid van de andere honden te waarborgen.

  Opvang per week

  Gezien de drukte in de zomervakantie is de opvang uitsluitend per week. De wisseldag is op zaterdag. Er is een zeer beperkte mogelijkheid aanwezig om een extra dag te boeken op vrijdag of zondag. Geef uw wensen aan in het reserveringsformulier.

  Tarief (incl. btw)*

  Kleine hond € 126 per week, € 18 per dag,
  Middel grote hond € 140 per week, € 20 per dag
  Grote hond € 154 per week, € 22 per dag
  Twee honden van dezelfde eigenaar die samen in hetzelfde nachtverblijf kunnen, krijgen 25% korting op de tweede hond.

  *Bij twijfel over de grootte van de hond kunt u dit aangeven bij de reservering.

  Rassen

  Klein
  Foxterrier, teckel, Kooikerhondjes, Fox Terrier,

  Middel
  Herder, Labrador, Golden retriever, Drentsche patrijs

  Groot
  Newfoundlander Leonberger, dog, Berner sennen,