vakantieopvang voor de hond in de herfst en meivakantie

 

vakantieopvang voor de hond in de herfst en meivakantie

De vakantieopvang voor de hond in de herfst en meivakantie is klein qua opzet en anders dan bij een gewoon hondenpension. Het blijft een kleinschalige vakantieopvang in Werkendam waar de honden nog echt worden uitgelaten en ze heel de dag buiten zijn mits het weer het toelaat. De honden zijn, mits het mogelijk is vanwege hun gedrag, in principe de hele dag buiten met elkaar.
Dat kan zijn dat ze met mij in het bos zijn of ergens anders op ons terrein.

Herfst vakantie en mei vakantie

vakantieopvang hond herfstvakantie

Met de herfst en mei vakantie is het alleen mogelijk om een week te boeken.
De vakanties voor 2022 en 2023 zijn de volgende.

• Herfstvakantie : Van vrijdagmiddag 21 oktober tot zondagavond 30 oktober 2022.

• Meivakantie : Van vrijdagmiddag 28 april 2023 tot zondagavond 7 mei 2023.

• kosten €200 per hond.

Vul het onderstaande formulier in om de beschikbaarheid te controleren.
Voor de huisregels en voorwaarden klik hier


  boek nu vakantieopvang voor de hond in de herfst en meivakantie voor 2022 of 2023.

  Kleinschalige honden opvang

  Er is plaats voor maximaal 8 honden zodat het mogelijk is om met de gehele groep overdag samen te zijn. Tijdens het warme weer kunnen ze relaxen in of bij het kanaal grenzend aan ons bosperceel van 5 hectare. Voor de honden die zwemmen dan we een eind zwemmen en de andere honden blijven aan de kant. Tijdens een verkoelend buitje zoeken ze de beschutting van hun eigen nachtverblijf op. Het is de ideale vakantie voor je hond. We doen niet moeilijk over wel of niet gecastreerd of gesteriliseerd omdat de groep klein genoeg is om de hele dag in de gaten te houden. Persoonlijke aandacht voor je hond is het uitgangspunt voor deze vakantieopvang voor je hond.

  aandacht, aandacht en nog eens aandacht voor de hond

  We starten de dag met een wandeling over ons terrein en het bos. Als het kan lopen we met de hele groep en sommige honden zullen aan de lijn meegaan met de groep. Meestal lukt het wel snel om alle honden los mee te nemen en sommige honden kiezen dan toch ervoor om alleen in een buitenverblijf te zijn. Ook dat kan.

  Sociaal en niet sociale honden

  Niet sociale honden hebben hun eigen  buitenverblijf. Er zijn meerdere speelveldjes waar deze honden apart kunnen verblijven. Ook voor deze honden begint de dag met een lekkere wandeling.  Ze worden apart uitgelaten, gescheiden van de sociale honden.

  Overdag lopen we een aantal rondjes door het bos en aan het einde van de dag lopen we de laatste ronden Daarna gaan alle honden naar hun eigen nachtverblijf.

  Voor contact ga naar https://leonbrinkers.nl/contact/