Tarief consulten

Tarief inclusief btw

Bel +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak en geef door welke dagen en uren jouw voorkeur heeft in de mail en leg je uitdaging voor met jouw hond.

hondentrainingIk werk in 95% van de gevallen met slechts een consult in Werkendam waarin we de uitdaging met je hond oplossen en ik geef dan voldoende handvatten om zelf verder aan de slag te kunnen gaan met je hond. Dit geheel blijf ik ondersteunen via de email indien er vragen zijn, allemaal voor een prijs.

Ik hanteer de volgende tarieven:

 1. Consult, max  2 uur €195 inclusief email ondersteuning bij vragen.
 2. Puppy of jonge honden privé training €170 (2 sessies).
 3. Vervolgsessie ( max 60 min.) €100
 4. Reiskosten €0,40 per kilometer
 5. Reisuren€70 per uur. Let op voor de heen en terug reis
 6. Telefonisch consult op afspraak €50 (maximaal 15 minuten).
  U ontvangt vooraf een factuur en na betaling zal het telefonische consult plaats vinden

Een gebruikershandleiding op maat voor jouw hond
In een twee uur sessie werk ik intensief in mijn praktijk en buiten met de hond en de eigena(a)ren of het gezin aan de problemen en uitdagingen.
In twee uur zal je je hond begrijpen en  heb je een handleiding voor het werken je hond enof de overige leden van de roedel.
Na het consult hebben we uitsluitend op initiatief van de klant weer contact over de voortgang en stuur ik bij waar nodig. Vaak is dit niet meer nodig en heb je voldoende handvatten om zelf de orde te herstellen.
Een consult aan huis kan soms noodzakelijk zijn, echter komen er in dat geval reiskosten en reisuren bij vanaf Werkendam (Gorinchem).

Bel me via +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak.

Tarief voor roedelopname

Een roedelopname vaak niet nodig maar is altijd per periode van minimaal een week en afhankelijk van de problemen van de hond. Hoeveel tijd er nodig is, is vooraf meestal niet in te schatten. Ik train dagelijks intensief met de hond(en) en heb vaak snel resultaat. De hond krijgt bijna 24 uur per dag begeleiding om aan het probleemgedrag werken. Sommige honden zijn al snel stabiel in mijn eigen roedel, maar dit moeten ze ook buiten de roedel weer aanleren. Daar is tijd en herhaling voor nodig. De kosten van een roedelopname zijn €600 per week.

Bel me via +31 (0)621267780 of mail en leg mij jouw uitdaging met je hond(en) voor.

 

7 thoughts on “Tarief consulten

 1. Goedemiddag onze hond boef valt vaak uit uit angst…
  Maar ik kan.door mijn angst niet meer onbevangen reageren en lief hebben….
  Hij komt uit buitenlsnd dus rugzakje…ik denk nu…ik kan geen 1o jaar hier meer mee omgaan t vreet me op heb geen vertrouwen meer…is een roedelopname een optie?

  1. Een roedelopnamen is een intensieve training voor de hond door andere honden onder begeleiding van een hondentrainer. De basis voor dit gedrag is wel in een roedelopname te verhelpen maar als je zelf niet ook getraind wordt heeft het geen zin. Je zult zelf mee moeten veranderen anders is het gedrag binnen twee weken weer terug bij de hond.
   Dus een twee sporen traject is het enige wat helpt mocht je tot een roedelopname overgaan.

 2. Onze Loek is nu bijna 7 maanden oud., een grote Zwitserse Sennen. Al sinds hij ongeveer 2 a 3 maanden oud is gromt hij als je bij hem in de buurt komt terwijl hij zijn brokken uit z’n bak eet. En we krijgen het probleem niet opgelost. We hebben al vanalles geprobeerd ( uit de hand eten, brokken over de grond verspreiden, dan gromt hij niet en is er geen probleem) Maar zodra we z’n eten na een paar weken weer in een bak doen, is de baknijd terug. Ook als hij een bot heeft en je komt in de buurt van hem dan gromt hij steeds meer. Terwijl we nooit z’n bot afnemen of doen alsof we het bot afnemen. Het wordt steeds erger het bezitterige met betrekking tot eten. Aanvallend gedrag en bijten komt de laatste weken helaas ook voor.

  1. Beste Gerry,

   het is nu zaak dit aan te pakken. Er is een machtsstrijd aan de gang bij jullie en dat heeft meerdere oorzaken. Welke weet ik zo niet uit dit verhaal maar vaak mag de hond dan teveel en zie je de signalen niet die de hond geeft. Dit gedrag zal de hond zeker niet doen bij een van mijn honden en dat is meteen duidelijk. Daarin zit de oplossing. En dat kan je nu nog redelijk eenvoudig neerzetten omdat de hond nog jong is. Iedere maand gaat dit moeilijker worden.

 3. ik heb een puppy uit het buitenland, maar ze blijft altijd blaffen naar mensen en andere honden. ook probeert ze fietsers aan te vallen als die langs fietsen. ze heeft nog nooit gebeten maar ik ben wel bang dat ze dat gaat doen als we geen hulp voor haar krijgen.

  1. Beste Wendy,

   een hond uit het buitenland is niet altijd makkelijk maar je kunt er wel veel aan doen. Leiderschap tonen en vooral de leider zijn voor je hond is het allerbelangrijkste. Dit aangevuld met de juiste manier waarop je met deze hond moet communiceren is daarbij de sleutel tot het succes. Iedere hond wil dat op een andere manier dus is het even uitzoeken hoe dat moet. Lees ook mijn handleiding om een hond in huis te halen. De stappen die hierin staan zijn belangrijk om het meteen goed te doen.
   een professional kan je daar snel bij helpen als het je zelf niet lukt om dat voor elkaar te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.