Tarief consulten

Tarief inclusief btw (2023/2024)

Bel +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak of het voorleggen van jouw uitdaging met je hond. Geef door welke dagen en uren jouw voorkeur heeft in de mail voor het maken van een afspraak.

Consulten
Ik hanteer de volgende tarieven:

 1. Consult, max  2 uur €195 (ma-vrij) inclusief email ondersteuning bij vragen. Zaterdag of avond sessie na 18 uur €225
 2. Puppy of jonge honden (tot 6 maanden) privé training €170 (2 sessies).
 3. Vervolgsessie ( max 60 min.) €100
 4. Reiskosten €0,40 per kilometer
 5. Reisuren €70 per uur. Let op voor de heen en terug reis
 6. Telefonisch consult op afspraak €50 (maximaal 15 minuten).
  U ontvangt vooraf een factuur en na betaling zal het telefonische consult plaats vinden
 7. Tarief roedelopname of interne training hond €750 per week
 8. Tarief noodopvang hond buiten de reguliere opvangperiodes €250 per week (meelopen in de roedel)

Voor één bedrag krijgt u het consult en de email ondersteuning zolang het nodig om vragen te stellen.

Tarief vakantieopvang 2024

hondentraining

 1. Kleine hond € 154 per week, € 22 per dag,
 2. Middel grote hond € 168 per week, € 24 per dag
 3. Grote hond € 182 per week, € 26 per dag
 4. voor Niet sociale honden geldt een opslag van 50%

Opgeven voor de vakantieopvang kan hier.

Voor niet sociale honden geldt een opslag van 50% per dag. Zij worden apart uitgelaten en hebben ook een eigen buitenverblijf apart van de sociale honden.
Twee honden van dezelfde eigenaar die samen in hetzelfde nachtverblijf kunnen verblijven, krijgen 25% korting op de tweede hond. Let wel dat twee middelgrote of grote honden niet wenselijk is in een kennel.

Bel +31 (0)621267780 of mail

Voor de mei en herfstvakantie werken we met een vast periode.

Bel me via +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak.

15 thoughts on “Tarief consulten

 1. Goedemiddag onze hond boef valt vaak uit uit angst…
  Maar ik kan.door mijn angst niet meer onbevangen reageren en lief hebben….
  Hij komt uit buitenlsnd dus rugzakje…ik denk nu…ik kan geen 1o jaar hier meer mee omgaan t vreet me op heb geen vertrouwen meer…is een roedelopname een optie?

  1. Een roedelopnamen is een intensieve training voor de hond door andere honden onder begeleiding van een hondentrainer. De basis voor dit gedrag is wel in een roedelopname te verhelpen maar als je zelf niet ook getraind wordt heeft het geen zin. Je zult zelf mee moeten veranderen anders is het gedrag binnen twee weken weer terug bij de hond.
   Dus een twee sporen traject is het enige wat helpt mocht je tot een roedelopname overgaan.

  2. O mijn hond is precies hetzelfde .ook als wij in het weekend weggaan en de auto pakken blaft hij de hele tijd .door de weeks als we gaan werken horen ze hem niet …. Ook op zondag als de kerk aan is wil hij daar niet heen om te lopen maar gaat echt in de riem hangen uit paniek en vluchtgedrag .ook ik ben moe en onzeker weet niet meer om te gaan …

   1. Beste Leontine,

    Meestal is dit gedrag te stoppen door meer de leiding over je hond te nemen. Zeker bij angstige honden is het verstandig om de hond te leiden en te ontzorgen zodat de hond zich aan de baas kan optrekken. Als je dan duidelijkheid hebt over hoe je wilt dat de hond zich in bepaalde situaties zou moeten gedragen dan gaat de hond naar jou kijken en zal het doen. Als je onzeker bent over de situatie dan is de hond ook onzeker en krijg je ongewenst gedrag als resultaat. Je bent dus altijd een heel belangrijke factor in het gedrag van je hond. De manier en methode is echt per hond anders. Dat is ontdekken en gaan toepassen wat even wat zoekwerk is.

 2. Onze Loek is nu bijna 7 maanden oud., een grote Zwitserse Sennen. Al sinds hij ongeveer 2 a 3 maanden oud is gromt hij als je bij hem in de buurt komt terwijl hij zijn brokken uit z’n bak eet. En we krijgen het probleem niet opgelost. We hebben al vanalles geprobeerd ( uit de hand eten, brokken over de grond verspreiden, dan gromt hij niet en is er geen probleem) Maar zodra we z’n eten na een paar weken weer in een bak doen, is de baknijd terug. Ook als hij een bot heeft en je komt in de buurt van hem dan gromt hij steeds meer. Terwijl we nooit z’n bot afnemen of doen alsof we het bot afnemen. Het wordt steeds erger het bezitterige met betrekking tot eten. Aanvallend gedrag en bijten komt de laatste weken helaas ook voor.

  1. Beste Gerry,

   het is nu zaak dit aan te pakken. Er is een machtsstrijd aan de gang bij jullie en dat heeft meerdere oorzaken. Welke weet ik zo niet uit dit verhaal maar vaak mag de hond dan teveel en zie je de signalen niet die de hond geeft. Dit gedrag zal de hond zeker niet doen bij een van mijn honden en dat is meteen duidelijk. Daarin zit de oplossing. En dat kan je nu nog redelijk eenvoudig neerzetten omdat de hond nog jong is. Iedere maand gaat dit moeilijker worden.

 3. ik heb een puppy uit het buitenland, maar ze blijft altijd blaffen naar mensen en andere honden. ook probeert ze fietsers aan te vallen als die langs fietsen. ze heeft nog nooit gebeten maar ik ben wel bang dat ze dat gaat doen als we geen hulp voor haar krijgen.

  1. Beste Wendy,

   een hond uit het buitenland is niet altijd makkelijk maar je kunt er wel veel aan doen. Leiderschap tonen en vooral de leider zijn voor je hond is het allerbelangrijkste. Dit aangevuld met de juiste manier waarop je met deze hond moet communiceren is daarbij de sleutel tot het succes. Iedere hond wil dat op een andere manier dus is het even uitzoeken hoe dat moet. Lees ook mijn handleiding om een hond in huis te halen. De stappen die hierin staan zijn belangrijk om het meteen goed te doen.
   een professional kan je daar snel bij helpen als het je zelf niet lukt om dat voor elkaar te krijgen.

 4. Beste mijnheer,

  Op 16 September j.l. is mijn Markiesje opgejaagd door een Rotweiler en Herder van de verderop wonende buren.
  De Rotweiler was ons verzekerd altijd vast te liggen, anders was ik niet langs het huis gelopen.
  Nu stormden ze plotseling van achter de schuur op ons af, achtervolgde mijn ene vluchtende Markiesje zo’n 200 meter en hebben haar verdronken in de sloot.
  Ik ben kapot!
  Op een gegeven moment draaide ze zich om en ik was er toen nog niet want had nog een babytje in een duw driewielertje bij me en kon ze niet bijhouden.
  Ik heb een vreselijk schuldgevoel dat ik er niet was voor haar toen ze zich omdraaide, maar ik was voor ik begon te hollen helemaal verstijfd.
  Had ik haar kunnen redden of hadden die honden dan mij en/ of het kindje gepakt?
  Ik kan het beeld niet van mijn netvlies krijgen,
  Wilt U me te woord staan of schrijven of ik iets had kunnen doen?

  1. Beste Corrie,

   wat een verschrikkelijk verhaal. Het probleem zit het erin dat jouw hond bij je had moeten blijven of op zijn rug had moeten gaan liggen want dan stopt de aanval. Nu ging jouw hond rennen en begon er een jacht wat in het instinkt zit van de meeste honden. dat kan je niet veranderen en daar moeten w mee leven. Wel moet het altijd mogelijk zijn om veilig ergens langs te kunnen lopen. Hoe de eigenaar van de hond dit doet moet deze zelf weten maar zomaar de straat op rennen en dan een aanval beginnen kan echt niet. Het kan een keer voorkomen maar dan moet je maatregelen nemen om herhaling te voorkomen. Dat kan je ook eisen van deze mensen. Je haalt daar je hond niet mee terug maar je kan wel voorkomen dat een ander dit ook overkomt. Ik zou daar zeker op inzetten.

 5. Beste,
  Mijn hond herder is 11 maanden oud en al het groot en sterk. Hij is thuis echt super lief maar je merkt dat hij aan het puberen is. Opzich is dat geen ramp en accepteren wij als baasje dat ook dat erbij hoort. Alleen heeft hij sinds dat hij een kleine pup is de neiging om achter auto’s en fietsers/ brommers te gaan als hij los is. En aan de riem valt hij er erg naar uit. Dan draait hij rondjes in de riem en wil hij alleen happen in de bal. Ik denk om zo z’n stres weg te happen. Echter weet ik niet of mijn hond dit doet uit angst of omdat hij wil spelen. Want als hij los is blaft hij niet en aan de riem valt hij uit. Dit probleem is al van kleins af aan is nooit gestopt. Af en toe kunnen we hem bereiken en negeert hij de prikkel maar dan moet hij zich over geven aan de prikkel. Alleen dit lukt mij gewoon niet. Hopelijk weet u hier raad mee? Een gedragstherapeut vertelde ons na een consult dat we auto’s zouden moeten vermijden en om een grotere afstand zouden moeten trainen. Alleen auto’s vermijden is bijna geen doen…

  1. Beste Maryann,

   De hond is nu jong genoeg om er echt mee aan de slag te gaan want het zal alleen maar erger worden en de uitdaging daarbij dus ook. Zoek het op en blijf kalm dat is mijn aanpak. Je moet eerst de leider van je hond zijn en dan kan je hiermee aan de slag. Ik help je daarmee via een consult waarin ik kijk wat je hond nodig heeft om jou als leider te gaan zien en dat is steeds weer anders. Iedere hond is anders vandaar dat dit specifiek moet gebeuren op deze hond. En dan kan je aan de slag want dat weet je wat de aanpak moet zijn. Doe je dat verkeert dan zal je merken dat het probleem steeds groter zal worden. Dus aan de slag zou ik zeggen.

 6. Mijn hond reageert nogal fel op andere honden. Niet in alle situaties, maar dat maakt het juist zo lastig. Hierdoor loop ik inmiddels ook vrij gespannen en merk dat ik situaties waar ik andere honden tegen kan komen uit de weg ga. Ik besef dat mijn gedrag hier niet echt aan meehelpt, maar hoe kan ik dit ombuigen? En hoe neem ik de leiding als er bijvoorbeeld een loslopende hond naar ons toekomt. Mijn hond gaat volledig in de focus en er is niets waarmee ik haar aandacht dan weer kan krijgen.

  1. Beste Kirsten,

   Het is een probleem wanneer je niet de leiding hebt en je aan het scannen bent of er een hond aan komt. Je bent dan met je aandacht ergens anders dan bij je hond en dat merkt deze ook.
   Er is een manier om dat wel te bereiken en vervolgens verder uit te bouwen. Op internet is dat wel te vinden hoe je je focus kunt houden bij je hond. Er zijn verschillende manieren en je moet er een zoeken die bij je hoort. Mindfulness, meditatie, NLP, ademhalingsoefeningen, enz. Vele manieren die ‘echt’ zijn om in het hier en nu te zijn waarmee je je hond kunt helpen. ALs je dat kunt bereiken heb je voor 80% je werk gedaan en is de rest een kwestie van uitbouwen en oefenen.
   De hond proberen af te leiden als zijn focus al op de andere hond is gaat niet werken omdat deze dan vaak al te hoog in zijn energie zit en ook in het ‘programmatje’ van het verdedigen van zijn baas bijvoorbeeld. En daar krijg je deze niet zomaar uit. Ben je het voor door bovenstaande toe te passen dan kan je deze stap overslaan en de controle houden.
   Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − 71 =