Honden reading een laagdrempelig alternatief

Een honden reading voor nog dieper inzicht

Voor mensen die ver weg wonen of waarvoor een consult aan huis een hele uitgave is zan een honden reading een uitkomst bieden. Een honden reading is een consult waarbij ik aan de hand van een filmpje en het verhaal dieper kijk naar oplossingen rondom het gedrag van de hond. Het is hierbij de bedoeling om kort een verhaaltje te schrijven waarbij je aangeeft wat het probleem is van de hond. Het filmpje is belangrijk om een beeld te krijgen van de hond. Aan de hand van deze informatie schrijf ik een verhaal over wat mij opvalt en hoe het gedrag is om te draaien. Vaak kan je aan de hand van deze informatie veel van de problemen oplossen.

De ervaring leert dat dit goed werkt als je zelf al wel begrijpt dat je met je eigen communicatie een enorme invloed hebt op het (probleem)gedrag van je hond. Meestal denken mensen dat ze doordat ze al vele honden hebben gehad ze nu ineens een probleemhond in huis hebben gehaald. Maar de werkelijkheid is anders. Geen hond is hetzelfde en de hond komt niet voor niets op je pad. Hiermee ga ik aan de slag en ontdek meestal het ontwikkelgebied wat de hond aangeeft. Want altijd is er iets in de mens waardoor de hond op je pad komt.

Afspraak maken

Wil je een handleiding voor je hond om het gedrag om te draaien volg dan de volgende stappen

    • 1 maak €100 euro over naar rekening NL 10 Rabo 0150914318 T.n.v. L. J. Brinkers o.v.v. je naam en de naam van je hond.
      2 stuur een email naar leon@leonbrinkers.nl met daarin een kort verhaal over je hond en de probleemgebieden. Vul dit aan met een recente foto of liever een filmpje  van je hond met liefst het probleemgedrag.

Na een paar dagen ontvang je van mij een uitgewerkte reading over je hond en tips om het gedrag om te kunnen gaan draaien. Ik probeer altijd zo volledig mogelijk te zijn, maar er kunnen vragen komen. Aarzel dan niet om deze te stellen door mij terug te mailen. Ik probeer die snel te beantwoorden en je zo een volledig beeld van je hond te laten krijgen. Mocht je daarna nog vragen hebben mail me dan ik kom bij je terug.

Leon Brinkers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *