Sla over naar de inhoud

Tarief consulten en roedelopname

tarief en roedelopname probleemhonden

Tarief en roedelopname zijn inclusief btw

Bel me via +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak en geef door welke dagen en uren jouw voorkeur heeft in de mail. Voorlopig alleen in Utrecht. Niet ieder consult hoeft aan huis. Er zijn dan geen reis kosten of uren.

Een gebruikershandleiding op maat voor jouw hond
In de twee uur sessie werk ik intensief in mijn praktijk en buiten met de hond en de eigena(a)ren of het gezin aan de problemen. In twee uur heb je een handleiding voor het werken met specifiek jouw hond en de overige leden van de roedel. Na het consult hebben we op initiatief van de klant weer contact over de voortgang en stuur ik bij waar nodig.
Een consult aan huis kan ook maar dan komen er reiskosten en reisuren bij vanaf mijn woonplaats in Lage Zwaluwe.

Ik hanteer de volgende tarieven:

  1. Coaching maximaal 2 uur €185 inclusief email ondersteuning bij vragen.
  2. Vervolgsessie ( max 60 min.) €80
  3. Reiskosten €0,30 per kilometer
  4. Reisuren, binnen een half uur enkele reis Utrecht gratis. Is het verder weg dan bereken ik €50 per uur voor alleen de heenreis.
  5. Telefonisch consult op afspraak €50 (maximaal 15 minuten).U ontvangt vooraf een factuur en na betaling zal het telefonische consult plaats vinden

Bel me via +31 (0)621267780 of mail voor het maken van een afspraak.

Tarief voor roedelopname

Een roedelopname is altijd per periode van een week en afhankelijk van de problemen van de hond. Hoeveel tijd er nodig is, is vooraf meestal niet in te schatten. Ik train dagelijks intensief met de hond(en) en heb vaak snel resultaat. De hond krijgt bijna 24 uur per dag begeleiding om aan het probleemgedrag werken. Sommige honden zijn al snel stabiel in mijn eigen roedel, maar dit moeten ze ook buiten de roedel weer aanleren. Daar is tijd en herhaling voor nodig. De kosten van een roedelopname zijn €600 per week.

Bel me via +31 (0)621267780 of mail en leg mij jouw uitdaging met je hond(en) voor.

 

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

four + two =