Sla over naar de inhoud

hondencursus voor probleemhonden

Trek op tijd aan de bel met een hondencursus voor probleemhonden

Vaak is er al veel aan de hand voordat men nadenkt over een hondencursus voor probleemhonden. Bijten, blaffen, uitvallen, agressie, dominantie en vooral geen controle meer hebben over de hond zijn aanleiding om na te denken over een hondencursus voor probleemhonden.

hondencursus voor probleemhondente vaak kom ik tegen dat de eigenaar of baasjes al bang zijn voor de hond. Het gedrag is zo ver doorgeslagen dat er nu ECHT wat moet gebeuren. Dit terwijl het gedrag al een tijdje aan de gang is. De hond is onzeker, bang of juist gefrustreerd en laat in zijn gedrag dit zien. De meeste eigenaren kijken vooral naar de buitenkant van het ongewenste gedrag. Maar ik als hondenfluisteraar en gedragsdeskundige kijk vooral naar het ‘waarom’ van het gedrag.

Prive hondencursus voor probleemhonden

Ik kom aan huis omdat ik daar meteen kan zien hoe bepaalde zaken verlopen met de hond. Ik observeer het binnenkomen, gedraging van de hond op mijn bezoek, het wandelen en overige zaken. Vaak zie ik al meteen waar het beter kan en wat er nodig is om het probleemgedrag van de hond te veranderen. Deze privé hondencursus voor probleemhonden is daarom altijd aan huis. Ik kan er veel sneller werken en de hond laat daar zijn eigen gedrag zien.
Vaak is een sessie al voldoende om de probleemhond zijn gedrag aan te laten passen. Maar vergeet niet dat je zelf dan verder moet trainen en oefenen met de hond. Wel kan je dan altijd terug vallen op wat we hebben gedaan en je kunt vragen stellen naderhand. Want na een aantal dagen/weken hebben we weer contact om de voortgang te bespreken.

Een hondencursus voor probleemhonden specifiek alleen op jouw hond is onbetaalbaar

Je zult begrijpen dat de aanpak zeer succesvol is. Al velen zijn je voor gegaan en ook zij zijn verbaast over de simpelheid van deze aanpak. Vaak hoeft er namelijk maar weinig te veranderen en alleen een paar simpele ingrepen maken dat je een andere hond krijgt. Het gedrag komt naar voren vanwege een manier van communiceren met de hond die hij niet begrijpt. Een hond wil namelijk niets liever dan een goede band met je hebben. Maar het voorgaande belet hem ervan om dat te laten zien.
Hierin geef ik je handvatten en tips om wel weer een leuke lieve hond te ‘boetseren’. Want iedere dag werk je aan de band met je hond. het is ook nooit af maar het kan steeds mooier en beter worden. Het hoeft ook geen gevecht te zijn en ook hoeft het niet altijd moeilijk te gaan. Juist die manier vinden waarop je op een eenvoudige liefdevolle manier kunt communiceren met je hond is het werkveld waarin ik me begeef.

Boek een privé consult

ik geef aan huis ‘les’ in de vorm van een hondencursus voor probleemhonden. De kosten voor dit maximaal twee uur durend consult aan huis zijn €185 euro. Dit is inclusief een bel afspraak na enkele weken om de voortgang te bespreken en vragen te beantwoorden. Mocht het zijn dat er meer begeleiding nodig is dan kan dat in consulten van een uur. Vaak is dat niet nodig omdat in het eerste consult meestal alles al is besproken. Het is dan gewoon een kwestie van oefenen en doen. Het kan zijn dat ik een of meerdere van mijn eigen honden meeneem om te oefenen maar dat hangt af van het probleemgedrag en het weer. Reisuren zijn €50 per uur als je verder weg woont dan een half uur rijden vanaf Lage Zwaluwe (tussen Dordrecht en Breda) en de kilometers zijn a €0,30 per kilometer ook vanaf Lage Zwaluwe. Allemaal inclusief BTW.

Mocht je een consult willen boeken dan vraag ik je om je adresgegevens te mailen en een geschikte dag/dagen op te geven zodat ik kan kijken wanneer er ruimte is in de agenda.

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

three × 1 =