Sla over naar de inhoud

blog over probleemgedrag van honden

Ik schrijf regelmatig een blog over honden met probleemgedrag en de oplossingen. Ook behandel ik regelmatig vragen over probleemgedrag bij honden. Graag beschrijf ik wat de mogelijke oplossingen zijn. Het liefst doe ik dit via een blog omdat dan meer mensen dit kunnen lezen en er hun voordeel mee kunnen doen. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van mijn ervaringen met honden en hun eigenaren.

Hieronder staat het blog over probleemgedrag van honden en de oplossingen. Klik op de link om deze blogs te kunnen lezen. Veel leesplezier.

Gedragstherapie voor honden

Een hond opvoeden moet je doen met aandacht.

Blaffen van de hond naar mensen en andere honden.

Stafford bulterriër met probleemgedrag

Rottweiler heropvoeden

Een probleemhond in laten slapen

Bijten van de pup

Tips om een hond in huis te nemen

Vechtende Jack Russels

Een tweede en een derde kans voor een herder

Herplaatsing van een mechelseherder

Welke hond past bij mij? Hoe kies ik een puppy of haal ik een hond uit het asiel?

mijn hond is jaloers en bijt vreemden

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

two × = twelve